Når du skal videre

Er du ved at vokse ud af kontorfællesskabet i Kontorado, har du en enestående mulighed for at blive hjulpet videre til større og egne lokaler.

Kontorado begyndte sine dage som en afdeling i ejendomskoncernen Skanderborg Erhvervscenter, men blev udskilt fra hovedforretningen i 2017.

Båndene mellem virksomhederne er dog stadig tætte, og i det daglige er det stadig Skanderborg Erhvervscenter, der står for driften af Kontorado.

Skanderborg Erhvervscenter er et højt respekteret og velrenommeret lokalt firma, der har vundet flere priser igennem tiden, heriblandt ErhvervsUdviklerprisen 2014, der gives for at have ydet et særligt bidrag til udviklingen af Skanderborg Kommune og Skanderborg Kommunes arkitektpris 2017 for smuk renovering.

Siden Skanderborg Erhvervscenter startede i 1996, har virksomheden leveret topmoderne erhvervslokaler til fair priser. Flere hundrede virksomheder er i tidens løb flyttet ind hos Skanderborg Erhvervscenter.

Lejere hos Kontorado, der vokser sig for store til kontorfællesskabet, har således mulighed for at komme godt videre i andre centralt beliggende lokaler i Skanderborg, på bl.a. Danmarksvej 30-32, det smukke Godthåbscenter i Skanderborg Bakker og Christiansmindevej 12. Særligt sidstnævnte er ideel til virksomheder med behov for lager og produktion, men her er også plads til den innovative og trendsættende virksomhed.