Kontorado er et moderne kontorhotel, som tilbyder fuldt møblerede kontorer til virksomheder, der leder efter mindre kontorlokaler.

 

Vi sørger for de væsentligste kontorelementer, og det har aldrig været nemmere at starte en ny virksomhed. Har du ideen, er det nu, den skal prøves af.

Fordelene ved at leje sig ind i et kontorfællesskab er mange, men få er større end fleksibiliteten og muligheden for at prøve sin vision af uden at ”satse hele butikken”. Hos Kontorado har du blot tre måneders opsigelse -  i de sidste tre måneder af lejeperioden bor du så at sige dit depositum op.

Hvis virksomheden vokser sig større, kan kontorpladsen udvides til at inkludere flere medarbejdere, eller vi kan hjælpe dig videre i andre lokaler hos det velrenommerede og prisbelønnede Skanderborg Erhvervscenter, som står for den daglige drift af Kontorado.

Læs mere om Skanderborg Erhvervscenter her!

Kontorados lejemål er specielt indrettet til dine behov. Vi har i alt 30 kontorpladser, hvoraf blot 3 i øjeblikket står ledige.

Kontorado ejes af brødrene Tommy Vigsø Grøn og Martin Dalgaard Grøn. Den daglige drift varetages af Skanderborg Erhvervscenter, i hvis regi Kontorado startede på Danmarksvej 30Li 2011.
Seks år senere blev Danmarksvej 30F indlemmet i forretningen.

 
 

Find os her